Odosielame
do 24 hodín
Krtkova torta Green&White 410g

Krtkova torta Green&White 410g

Členská cena: 3,49 €
Bežná cena: 3,84 €
Cena je vrátane DPH
Kód produktu: 164020637
nedostupné

Ochutnajte nový variant obľúbenej torty. Ideálna na dozdobenie našimi jedlými oblátkovými kvetinami alebo červeným ovocím. Ojedinelú farbu dodáva farbivo získané zo zelených rastlín.

Lahodný korpus, šľahačková náplň s čokoládovými vločkami a banánmi… mňam… to je kombinácia, ktorej nemožno odolať! Vynikajúca torta na jarnú oslavu alebo k nedeľňajšej káve.

Krtkova torta® je ochrannou známkou spoločnosti Dr. Oetker.

Zákonný názov: Krtkova torta Green&White, sypká zmes na prípravu torty
Hmotnosť ∕ objem: 410 g
Podmienky skladovania: Skladujte v suchu.
Minimálna trvanlivosť: uvedené na obale

ZLOŽENIE: cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, 13 % čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakao so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátor (slnečnicový lecitín), MLIEKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, emulgujúca zložka (ryžový škrob, emulgátor (esterypolyglycerolu s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselín, polyoxyetylén-sorbitan-monooleát)), jedlá želatína, dextróza, kypriaca látka (dihydrogéndifosforečnan disodný, hydrogénuhličitan sodný), glukózový sirup, modifikovaný zemiakový škrob, aróma, farbivo (meďnaté komplexy chlorofylov a chlorofylínov, riboflavín), zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza).

NÁVOD NA POUŽITIE: 

  1. Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Šľaháme elektrickým ručným šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, uhladíme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť.
  2. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske rozdrobíme.
  3. Príprava náplne a zdobenie torty: Banány olúpeme, pozdĺžne rozpolíme a plochou stranou uložíme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň dáme do väčšej misy a pridáme odmerané množstvo vody. Miešame 1/2 minúty ručne metličkou. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové vločky. Šľahačkovú náplň navŕšime na korpus kopulovito až ku kraju a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme v chladničke asi 3 hodiny tuhnúť.

 

Distribútor: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk
Výrobca / predávajúci: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk

Košík
Váš košík je zatiaľ prázdny.