Jedinečná Vanilková pasta Dr. Oetker predstavuje rafinovanú kombináciu vanilkového extraktu z vanilky Bourbon s mletým vanilkovým strukom.
Jedno balenie vystačí ako 10 vanilkových strukov. Vanilková pasta má jemnú konzistenciu a hodí sa do všetkých receptov.
Tip pre vás: 1 – 2 kávové lyžičky zodpovedajú 1 vanilkovému struku.
Inšpirácia na recept: Tortová bublanina s lesným ovocím
Zákonný názov: Vanilková pasta Bourbon s mletým vanilkovým strukom
Hmotnosť ∕ objem: 100 g
Podmienky skladovania: Skladujte v suchu.
Minimálna trvanlivosť: uvedené na obale
ZLOŽENIE: Invertný cukrový sirup, voda, 15 % extrakt z vanilky Bourbon, 2 % extrahovaný vanilkový struk, cukor, zahusťovadlo (tragant)
NÁVOD NA POUŽITIE:
Dávkovanie: podľa konkrétneho receptu a chuti.
1 - 2 KL zodpovedajú 1 ks vanilkového struku. Vanilkovú pastu odporúčame pri pridávaní do cesta najskor rozmiešať v tekutých prísadách receptu. Po použití uzáver dobre očistite a tubu uzavrite. Vanilková pasta Bourbon tak vydrží v nezmenenej kvalite počas celého obdobia trvanlivosti.
Distribútor: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk
Výrobca / predávajúci: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk