Holandské kakao Dr. Oetker je prvotriedne kakao spracované tradičným spôsobom. Pri tejto úprave získava krásnu tmavú farbu a príjemnú čokoládovú chuť.
Holandské kakao je najžiadanejší typ kakaa v Európe. Jeho využitie je všestranné: na pečenie, na prípravu dezertov a krémov, na posypanie sladkých jedál, prípadne na prípravu nápojov. Vyskúšajte prvotriedne Holandské kakao Dr. Oetker do všetkých receptov. Navyše na vnútornej strane obalu nájdete recept na originálne Kakaové rezy pre deti.
Podrobné informácie o kakau nájdete na stránke www.oetker.sk/pribeh-kakaa.
Inšpirácia na recept: Kakaové cookies s holandským kakaom
Zákonný názov: Holandské kakao so zníženým množstvom tuku
Hmotnosť ∕ objem: 100 g
Podmienky skladovania: Skladujte v suchu!
Minimálna trvanlivosť: uvedené na obale
ZLOŽENIE: Kakaový prášok so zníženým množstvom tuku (obsah kakaového masla 10 %), regulátor kyslosti (uhličitany draselné). Môže obsahovať stopy (MLIEKO, SÓJOVÉ BÔBY).
NÁVOD NA POUŽITIE:
podľa konkrétneho receptu
Distribútor: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk
Výrobca / predávajúci: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk
ENERGETICKÉ HODNOTY:
Výživové údaje na 100 g výrobku: | |||
Energia | 1194 kJ/ 288 kcal | ||
Tuky | 11 g | ||
- z toho nasýtené mastné kyseliny | 6,4 g | ||
Sacharidy | 10 g | ||
- z toho cukry | 0,7 g | ||
Bielkoviny | 23 g | ||
Soľ | 0,08 g |