Krtkova torta Green&White 410g

Krtkova torta Green&White 410g

Členská cena: 3,15 €
Bežná cena: 3,89 €
Cena je vrátane DPH
Kód produktu: 164020637
skladom
Do košíka

Ochutnajte nový variant obľúbenej torty. Ideálna na dozdobenie našimi jedlými oblátkovými kvetinami alebo červeným ovocím. Ojedinelú farbu dodáva farbivo získané zo zelených rastlín.

Lahodný korpus, šľahačková náplň s čokoládovými vločkami a banánmi… mňam… to je kombinácia, ktorej nemožno odolať! Vynikajúca torta na jarnú oslavu alebo k nedeľňajšej káve.

Krtkova torta® je ochrannou známkou spoločnosti Dr. Oetker.

Zákonný názov: Krtkova torta Green&White, sypká zmes na prípravu torty
Hmotnosť ∕ objem: 410 g
Podmienky skladovania: Skladujte v suchu.
Minimálna trvanlivosť: uvedené na obale

ZLOŽENIE: cukor, PŠENIČNÁ MÚKA, 13 % čokoládové vločky (cukor, kakaová hmota, kakao so zníženým obsahom tuku, kakaové maslo, emulgátor (slnečnicový lecitín), MLIEKO), PŠENIČNÝ ŠKROB, emulgujúca zložka (ryžový škrob, emulgátor (esterypolyglycerolu s mastnými kyselinami, mono- a diglyceridy mastných kyselín, polyoxyetylén-sorbitan-monooleát)), jedlá želatína, dextróza, kypriaca látka (dihydrogéndifosforečnan disodný, hydrogénuhličitan sodný), glukózový sirup, modifikovaný zemiakový škrob, aróma, farbivo (meďnaté komplexy chlorofylov a chlorofylínov, riboflavín), zahusťovadlo (karboxymetylcelulóza).

NÁVOD NA POUŽITIE: 

  1. Príprava cesta: Zmes na cesto, margarín alebo maslo, vajcia a mlieko dáme do misky. Šľaháme elektrickým ručným šľahačom, najprv na najnižšom stupni, potom na najvyššom stupni asi 3 minúty. Cesto vložíme do tukom vymastenej tortovej formy, uhladíme a pečieme. Čas a teplota sú uvedené v tabuľke. Po upečení oddelíme okraj formy a korpus necháme vychladnúť.
  2. Úprava korpusu: Po vychladnutí oddelíme dno formy a korpus položíme na tortový podnos. Pomocou lyžičky korpus vydlabeme do hĺbky 1/2 cm. Ponecháme 1 cm široký okraj. Vydlabanú časť korpusu v miske rozdrobíme.
  3. Príprava náplne a zdobenie torty: Banány olúpeme, pozdĺžne rozpolíme a plochou stranou uložíme na vyhĺbený korpus. Smotanu na šľahanie vyšľaháme do tuha. Zmes na náplň dáme do väčšej misy a pridáme odmerané množstvo vody. Miešame 1/2 minúty ručne metličkou. Potom ihneď v dvoch fázach primiešame šľahačku a nakoniec čokoládové vločky. Šľahačkovú náplň navŕšime na korpus kopulovito až ku kraju a posypeme rozdrobeným korpusom. Necháme v chladničke asi 3 hodiny tuhnúť.

 

Distribútor: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk
Výrobca / predávajúci: Dr. Oetker s.r.o., Ľadová 14, 811 05 Bratislava, Slovenská republika, www.oetker.sk

Košík
Váš košík je zatiaľ prázdny.